Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζετα Δουκα Μιχαλησ Χατζαντωνασ ~ Eytyxismena Gene8lia Sto Parisi H Zeta Doyka Me Ton Agaphmeno Ths Giortazei Me Mia Yperoxh Sygkinhtikh Frash Fwto Eirinika Gr

Ζετα Δουκα Μιχαλησ Χατζαντωνασ ~ Eytyxismena Gene8lia Sto Parisi H Zeta Doyka Me Ton Agaphmeno Ths Giortazei Me Mia Yperoxh Sygkinhtikh Frash Fwto Eirinika Gr. Τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού τους, η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζαντωνάς απόλαυσαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη μύκονο. Η σμαράγδα καρύδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε. Η θέση της καρύδη κι η απάντηση της δούκα. Δύο εβδομάδες πέρασαν μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση της ζέτας δούκα, η οποία κατήγγειλε τον γιώργο κιμούλη για σωματική και λεκτική βία, με αφορμή την καταγγελία της σοφίας μπεκατώρου. «αγαπητή σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη δήλωσή σου που είναι το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αποτελεί και τον μοναδικό λόγο που τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή.

Η ζέτα δούκα είχε καλέσει τον κυριάκο μητσοτάκη και την κατερίνα σακελλαροπούλου να πάρουν θέση για τις καταγγελίες που αφορούν τον χώρο του θεάτρου. Τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού τους, η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζαντωνάς απόλαυσαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη μύκονο. Στην εκπομπή «το πρωινό», την παρασκευή 10 ιουνίου, σχολιάστηκε η συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό η ζέτα δούκα, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τη στιγμή που ήρθε το μωρό στη ζωή τους. Η ζέτα δούκα, χθες, με επιστολή της μέσω ιnstagram προς τον πρωθυπουργό και την πρόεδρο της δημοκρατίας ζήτησε την άμεση και σαφή τοποθέτηση τους για τις καταγγελίες στο θέατρο. Βραδινη εξοδος για το ερωτευμενο ζευγαρι!

Zeta Doyka Mixalhs Xatzantwnas Bradinh E3odos Prin Ta Gennhtoyria
Zeta Doyka Mixalhs Xatzantwnas Bradinh E3odos Prin Ta Gennhtoyria from www.zougla.gr
Βραδινή έξοδος για έχουν αποκτήσει μια πανέμορφη κορούλα και είναι full in love. Η ζέτα δούκα, η πρώτη ηθοποιός που με θάρρος και δύναμη μίλησε δημόσια και κατονόμασε τον άνθρωπο ο οποίος την υπέβαλε, όπως είπε, σε ψυχική, λεκτική και σωματική βία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, κάνει ξανά το πρώτο βήμα και ζητά την στήριξη του πρωθυπουργού. «ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης, μετά την ανοιχτή επιστολή που ανάρτησα. Δραματική έκκληση απηύθυνε η ζέτα δούκα για όσα αποκαλύπτονται εσχάτως στον χώρο της τέχνης. Η σμαράγδα καρύδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε. Τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού τους, η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζαντωνάς απόλαυσαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη μύκονο. Λέει η ζέτα δούκα αναλυτικά: Λίγο νωρίτερα λοιπόν, η ζέτα δούκα έγραψε τα εξής:

Λίγο νωρίτερα λοιπόν, η ζέτα δούκα έγραψε τα εξής:

Η σμαράγδα καρύδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε. Ενοχλημένη φάνηκε η ζέτα δούκα από τη δημόσια τοποθέτηση της της σμαράγδας καρύδη για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. «αγαπητή σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη δήλωσή σου που είναι το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αποτελεί και τον μοναδικό λόγο που τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή. Όπως τόνισε η ζέτα δούκα, μετά τις αποκαλύψεις μπεκατώρου άνοιξε ο ασκός του αιόλου και οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές. Γράφει η ζέτα δούκα στην σμαράγδα καρύδη: Βραδινή έξοδος για έχουν αποκτήσει μια πανέμορφη κορούλα και είναι full in love. Η καταγγελία στην οποία προχώρησε η ζέτα δούκα, προ ημερών, μέσα από την εκπομπή πάμε δανάη προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων. Στην εκπομπή «το πρωινό», την παρασκευή 10 ιουνίου, σχολιάστηκε η συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό η ζέτα δούκα, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τη στιγμή που ήρθε το μωρό στη ζωή τους. Η ζέτα δούκα μέσω instagram αποκάλυψε πως η σύμβουλος του πρωθυπουργού, κύρα κάπη, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, προκειμένου να της εκφράσει την πλήρη στήριξη του κ τι έγραψε η ζέτα δούκα. Με τη ζέτα δούκα επικοινώνησε ο πρωθυπουργός, κυριάκος μητσοτάκης μέσω της συμβούλου του, κύρας κάπη μετά τις αναρτήσεις της ηθοποιού και του συναδέλφου της, αλέξανδρου μπουρδούμη, με τις οποίες ζητούσαν τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από την πρόεδρο της δημοκρατίας. Το τηλεφώνημα μετά την επιστολή της. Άμεση ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού στην έκκληση που έκανε η ηθοποιός ζέτα δούκα, ζητώντας από τον ίδιο και την πρόεδρο της δημοκρατίας τη στήριξή τους στον αγώνα κατά των περιστατικών κακοποίησης και βίας. Στήριξη μητσοτάκη σε ζέτα δούκα:

Η ζέτα δούκα είχε καλέσει τον κυριάκο μητσοτάκη και την κατερίνα σακελλαροπούλου να πάρουν θέση για τις καταγγελίες που αφορούν τον χώρο του θεάτρου. «οι αποκαλύψεις της σπουδαίας σοφίας μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τον ασκό του αιόλου. Λέει η ζέτα δούκα αναλυτικά: Δραματική έκκληση απηύθυνε η ζέτα δούκα για όσα αποκαλύπτονται εσχάτως στον χώρο της τέχνης. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Liwsame H Zeta Doyka Mas Deixnei Prwth Fora To Paidiko Dwmatio Ths Koroylas Ths Deite Kai Parte Idees News Youweekly
Liwsame H Zeta Doyka Mas Deixnei Prwth Fora To Paidiko Dwmatio Ths Koroylas Ths Deite Kai Parte Idees News Youweekly from www.youweekly.gr
Στην εκπομπή «το πρωινό», την παρασκευή 10 ιουνίου, σχολιάστηκε η συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό η ζέτα δούκα, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τη στιγμή που ήρθε το μωρό στη ζωή τους. Λόγος και αντίλογος… πάνω σε αυτή της την τοποθέτηση «πάτησε» η ζέτα δούκα και απαντώντας της, έγραψε, επίσης στα social media, ότι δεν είναι σωστό να εξισώνονται τα θύματα με τους θύτες. Δύο εβδομάδες πέρασαν μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση της ζέτας δούκα, η οποία κατήγγειλε τον γιώργο κιμούλη για σωματική και λεκτική βία, με αφορμή την καταγγελία της σοφίας μπεκατώρου. Η θέση της καρύδη κι η απάντηση της δούκα. Την πλήρη στήριξη του πρωθυπουργού στον αγώνα απέναντι σε κάθε μορφή βίας εξέφρασε στη ζέτα δούκα η σύμβουλος του κυριάκου μητσοτάκη κύρα κάπη. Λέει η ζέτα δούκα αναλυτικά: Βραδινή έξοδος για έχουν αποκτήσει μια πανέμορφη κορούλα και είναι full in love. Με την κόρη τους σε καθημερινές στιγμές:

«αγαπητή σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη δήλωσή σου που είναι το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αποτελεί και τον μοναδικό λόγο που τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή.

Με τη ζέτα δούκα επικοινώνησε ο πρωθυπουργός, κυριάκος μητσοτάκης μέσω της συμβούλου του, κύρας κάπη μετά τις αναρτήσεις της ηθοποιού και του συναδέλφου της, αλέξανδρου μπουρδούμη, με τις οποίες ζητούσαν τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από την πρόεδρο της δημοκρατίας. Η καταγγελία στην οποία προχώρησε η ζέτα δούκα, προ ημερών, μέσα από την εκπομπή πάμε δανάη προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων. Η ζέτα δούκα είχε καλέσει τον κυριάκο μητσοτάκη και την κατερίνα σακελλαροπούλου να πάρουν θέση για τις καταγγελίες που αφορούν τον χώρο του θεάτρου. Η ζέτα δούκα, η πρώτη ηθοποιός που με θάρρος και δύναμη μίλησε δημόσια και κατονόμασε τον άνθρωπο ο οποίος την υπέβαλε, όπως είπε, σε ψυχική, λεκτική και σωματική βία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, κάνει ξανά το πρώτο βήμα και ζητά την στήριξη του πρωθυπουργού. «αγαπητή σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη δήλωσή σου που είναι το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αποτελεί και τον μοναδικό λόγο που τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή. «οι αποκαλύψεις της σπουδαίας σοφίας μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τον ασκό του αιόλου. Η εντυπωσιακή ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματα με την παρουσία της ενώ από το πλευρό της δεν έλειψε ο σύζυγός της, μιχάλης χατζηαντωνάς. Ο λόγος για την ζέτα δούκα και τον μιχάλη χατζηαντωνά που λάμπουν από ευτυχία. «αγαπητή σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη δήλωσή σου που είναι το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αποτελεί και τον μοναδικό λόγο που τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή. Η ζέτα δούκα απάντησε προσωπικά στη συνάδελφό της και εξάφρασε τη διαφωνία της: Λίγο νωρίτερα λοιπόν, η ζέτα δούκα έγραψε τα εξής: Η θέση της καρύδη κι η απάντηση της δούκα. «αγαπητή σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη δήλωσή σου, που είναι και το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η και τώρα βρέχει καταρρακτωδώς» καταλήγει η ζέτα δούκα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η σύμβουλος του πρωθυπουργού. Δύο εβδομάδες πέρασαν μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση της ζέτας δούκα, η οποία κατήγγειλε τον γιώργο κιμούλη για σωματική και λεκτική βία, με αφορμή την καταγγελία της σοφίας μπεκατώρου. Λόγος και αντίλογος… πάνω σε αυτή της την τοποθέτηση «πάτησε» η ζέτα δούκα και απαντώντας της, έγραψε, επίσης στα social media, ότι δεν είναι σωστό να εξισώνονται τα θύματα με τους θύτες. Η εντυπωσιακή ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματα με την παρουσία της ενώ από το πλευρό της δεν έλειψε ο σύζυγός της, μιχάλης χατζηαντωνάς. Λέει η ζέτα δούκα αναλυτικά:

Ndp Photo Agency
Ndp Photo Agency from www.ndpphoto.gr
Η ζέτα δούκα, χθες, με επιστολή της μέσω ιnstagram προς τον πρωθυπουργό και την πρόεδρο της δημοκρατίας ζήτησε την άμεση και σαφή τοποθέτηση η κα κάπη με διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει το σύνολο της συνομιλίας μας στον πρωθυπουργό» έγραψε στην ανάρτησή της η ζέτα δούκα. Η σμαράγδα καρύδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε. Η ηθοποιός κατήγγειλε πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, γιώργος κιμούλης άσκησε λεκτική και σωματική βία εις βάρος της. «αγαπητή σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη δήλωσή σου που είναι το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αποτελεί και τον μοναδικό λόγο που τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή. Η ζέτα δούκα απάντησε προσωπικά στη συνάδελφό της και εξάφρασε τη διαφωνία της: Η ζέτα δούκα είχε καλέσει τον κυριάκο μητσοτάκη και την κατερίνα σακελλαροπούλου να πάρουν θέση για τις καταγγελίες που αφορούν τον χώρο του θεάτρου. Βραδινη εξοδος για το ερωτευμενο ζευγαρι! Η ζέτα δούκα, η πρώτη ηθοποιός που με θάρρος και δύναμη μίλησε δημόσια και κατονόμασε τον άνθρωπο ο οποίος την υπέβαλε, όπως είπε, σε ψυχική, λεκτική και σωματική βία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, κάνει ξανά το πρώτο βήμα και ζητά την στήριξη του πρωθυπουργού.

«αγαπητή σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη δήλωσή σου που είναι το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αποτελεί και τον μοναδικό λόγο που τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή.

Η καταγγελία στην οποία προχώρησε η ζέτα δούκα, προ ημερών, μέσα από την εκπομπή πάμε δανάη προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων. Την επικοινωνία που είχε με σύμβουλο του πρωθυπουργού κυριάκου μητσοτάκη μετά την ανοιχτή επιστολή της προς εκείνον και την πρόεδρο της δημοκρατίας κατερίνα σακελλαροπούλου γνωστοποίησε η ζέτα δούκα. Όπως τόνισε η ζέτα δούκα, μετά τις αποκαλύψεις μπεκατώρου άνοιξε ο ασκός του αιόλου και οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές. Πριν από λίγες ώρες η ζέτα δούκα είχε δημοσιεύσει ένα instagram story κάνοντας mention τον πρωθυπουργό κυριάκο μητσοτάκη και την πρόεδρο της δημοκρατίας, αικατερίνη σακελλαροπούλου ζητώντας τους να πάρουν σαφή και καταλυτική θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν στον χώρο της. Η ζέτα δούκα είχε καλέσει τον κυριάκο μητσοτάκη και την κατερίνα σακελλαροπούλου να πάρουν θέση για τις καταγγελίες που αφορούν τον χώρο του θεάτρου. Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ζέτα δούκα και την σμαράδγα καρύδη, με αφορμή μια ανάρτηση της δεύτερης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λόγος και αντίλογος… πάνω σε αυτή της την τοποθέτηση «πάτησε» η ζέτα δούκα και απαντώντας της, έγραψε, επίσης στα social media, ότι δεν είναι σωστό να εξισώνονται τα θύματα με τους θύτες. «ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης, μετά την ανοιχτή επιστολή που ανάρτησα. «αγαπητή σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη δήλωσή σου, που είναι και το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η και τώρα βρέχει καταρρακτωδώς» καταλήγει η ζέτα δούκα. Την πλήρη στήριξη του πρωθυπουργού στον αγώνα απέναντι σε κάθε μορφή βίας εξέφρασε στη ζέτα δούκα η σύμβουλος του κυριάκου μητσοτάκη κύρα κάπη. Η σμαράγδα καρύδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε. «αγαπητή σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την δήλωσή. «αγαπητή σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη δήλωσή σου που είναι το πρώτο πράγμα προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών της αθήνα σχετικά με τη δήλωση του προέδρου της ποεδην, μιχάλη.

Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ζέτα δούκα και την σμαράδγα καρύδη, με αφορμή μια ανάρτηση της δεύτερης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζετα δουκα. Η καταγγελία στην οποία προχώρησε η ζέτα δούκα, προ ημερών, μέσα από την εκπομπή πάμε δανάη προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων.

Post a Comment for "Ζετα Δουκα Μιχαλησ Χατζαντωνασ ~ Eytyxismena Gene8lia Sto Parisi H Zeta Doyka Me Ton Agaphmeno Ths Giortazei Me Mia Yperoxh Sygkinhtikh Frash Fwto Eirinika Gr"